top of page
  • Foto van schrijverMarc Schwarz

Bedrijfsfitness op kantoor

Bijgewerkt op: 28 jun. 2023


Gymles bedrijsfitness op kantoor
Bedrijsfitness op kantoor - gymles.nl
Bedrijfsfitness op kantoor is een geweldige manier om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren. Het biedt niet alleen voordelen voor de individuele werknemer, maar ook voor het bedrijf als geheel. Hier zijn enkele redenen waarom bedrijfsfitness een goed idee is en hoe je dit kunt implementeren op kantoor:

Voordelen voor de werknemers

Regelmatig sporten kan de gezondheid en het welzin van werknemers verbeteren. Door een bedrijfsfitnessprogramma aan te bieden, kunnen werknemers tijdens de werkdag sporten en zo hun lichaam en geest in vorm houden. Dit kan leiden tot een verbeterde stemming, minder stress en meer energie.


Voordelen voor het bedrijf

Bedrijfsfitness kan ook voordelen hebben voor het bedrijf zelf. Werknemers die regelmatig sporten zijn over het algemeen gezonder en minder vaak ziek, wat kan leiden tot minder verzuim en hogere productiviteit. Bovendien kan het aanbieden van een bedrijfsfitnessprogramma een positive invloed hebben op de bedrijfscultuur en de werknemersbetrokkenheid vergroten.

Implementatie op kantoor: Er zijn verschillende manieren waarop bedrijfsfitness op kantoor kan worden geimplementeerd. Dit kan varièren van het aanbieden van een fitnessruimte op kantoor tot het organiseren van groepslessen of het inhuren van een personal trainer voor individuele sessies.


Betrek het personeel

Zorg ervoor dat je de werknemers betrekt bij het opzetten van een bedrijfsfitness programma. Vraag naar hun ideeen en wensen en kijk hoe je deze kunt integreren in het programma. Het is belangrijk dat werknemers zich betrokken voelen bij het programma, zodat ze er ook daadwerkelijk gebruik van zullen maken.


Om de groepslessen vol te krijgen kan het bedrijf de werknemers vragen welke lessen ze graag willen volgen en hoe vaak. Hierdoor krijg je een goed inzicht hoeveel groepslessen je op kantoor moet afnemen.
Betrek het personeel om zo de juiste keuzes te maken welke lessen en hoe vaak.

Communiceer en promoot het programma

Zorg ervoor dat het bedrijfsfitnessprogramma goed gecommuniceerd en gepromoot wordt. Dit kan via de intranet pagina van het bedrijf, e-mails, posters en andere communicatiemiddelen. Bovendien kan het nuttig zin om de voordelen van het programma te benadrukken en successen te delen, zodat werknemers gemotiveerd blijven om deel te nemen.


Gymles biedt HIIT, Yoga & Boksen aan als bedrijfsfitness. Alles in-house om zo min mogelijk tijd te verspillen. Je kan de lessen eenvoudig boeken via onze Gymles app!
Jouw kantoor kiest welke lessen. De werknemers kunnen kiezen uit HIIT, Yoga & Boksen.

 

Gymles helpt graag om dit binnen jullie bedrijf neer te zetten. Op naar een fitter, gezonder en blijer kantoor!


89 weergaven0 opmerkingen
bottom of page