top of page
  • Foto van schrijverMarc Schwarz

Onze Gymles High Intensity Interval Training (HIIT) groepslessen bij jou op kantoor!

Bijgewerkt op: 17 jul. 2023


Voorbeeld van een Gymles HIIT training op kantoor. Zorg voor een fit, gezond kantoor!
Gymles HIIT training bij jullie op kantoor begeleid door een van onze Gymles trainers.

Welkom bij Gymles, waar we jou kantoor helpen om fit en gezond te blijven zonder het kantoor te verlaten! Een van onze drie groepslessen: HIIT (High Intensity Interval Training) is ontworpen om je hartslag te verhogen, je spieren te versterken en je een energie boost te geven, allemaal binnen een compacte tijdspanne van 40 minuten. Bij Gymles draait het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook om het creëren van een motiverende en meeslepende omgeving waarin iedereen zijn of haar grenzen kan verleggen en dit samen met je collega's.

Lees verder om te ontdekken hoe onze Gymles HIIT training groepslessen bij jou op kantoor eruit zien en hoe ze je naar een hoger niveau tillen op alle fronten!


Boek je les via onze Gymles app. Kijk welke collega's ook meedoen met de HIIT les van Gymles. Meld je aan bij de Gymles trainer en track je performance. In de Gymles app kan je zien wat je in de HIIT training hebt gedaan
Download onze Gymles app & boek je les. Zie welke collega's ook meedoen. Meld je aan bij onze trainer & track je performance.


De ultieme begeleiding

Onze HIIT lessen worden namelijk begeleid door een professionele trainer die je door elke stap van de training loodst. Maar wat onze lessen echt uniek maakt, zijn de grote schermen in de groepszaal. Deze schermen tonen namelijk de oefeningen die je moet doen, inclusief timers die aangeven hoelang je elke oefening moet volhouden. Bovendien krijg je een visuele weergave van elke oefening en hoe je hem moet uitvoeren, verder hoeveel sets je nog moet doen voordat je naar het volgende station gaat. Dit maakt het gemakkelijk voor onze trainers om vooral goed te kunnen coachen om je voortgang bij te houden en jezelf uit te dagen om het beste uit elke oefening te halen binnen de juiste techniek.


Voorbeeld van een Gymles HIIT training hoe het weergegeven wordt op een van onze Gymles schermen.
Voorbeeld van een Gymles HIIT training hoe het weergegeven wordt op een van onze Gymles schermen.


Motiverende coaching

Onze professionele trainer is niet alleen aanwezig om de oefeningen te begeleiden, maar ook om je te motiveren en aan te moedigen. Ze weten hoe ze het beste uit elke deelnemer kunnen halen en bieden individuele aanwijzingen en correcties wanneer nodig. Of je nu een beginner bent die net begint met HIIT of een gevorderde sporter die zijn grenzen wil verleggen, onze trainer zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en het maximale uit elke trainingssessie haalt.

Inzicht in je voortgang: Met behulp van de schermen in de groepszaal kun je niet alleen de oefeningen en timers volgen, maar je kunt ook je hartslag en het aantal verbrande calorieën zien. Dit geeft je direct inzicht in je prestaties en helpt je jezelf uit te dagen om elke trainingssessie te verbeteren. Het is een geweldige manier om je vooruitgang te volgen en je te laten inspireren door je eigen resultaten. Na de les kan je al je resultaten in onze Gymles app zien!


Een van onze HIIT trainers die uitstekend de groepsles aan het coachen is
Gymles op kantoor. Voor een fit, gezond kantoor!

Motiverende muziek

Naast de visuele ondersteuning speelt muziek een belangrijke rol in onze HIIT lessen. De groepszaal is gevuld met opzwepende beats die je energie geven en je motiveren om tot het uiterste te gaan. Het ritme van de muziek helpt je om in de juiste mindset te komen en geeft je de drive om elke oefening met volle kracht aan te pakken. Bij Gymles creëren we een omgeving waarin de combinatie van muziek, begeleiding en technologie je helpt om je grenzen te verleggen en elke trainingssessie te over jezelf uit te dagen.









110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

bottom of page